Nieuwbouwproject 'De Parel van Amsterdam’  

 
 
Neerland Real Estate in samenwerking met partners

In het Oostelijk Havengebied van Amsterdam zal in 2021 de realisatie plaatsvinden van het nieuwbouwproject ‘De Parel van Amsterdam’. Een zeer exclusieve woontoren aan het Amsterdam-Rijnkanaal, bestaande uit een tweetal kantoorruimtes in de plint, acht royale appartementen en twee penthouses. 

REEDS VERKOCHT:
 
Twee turn-key bedrijfsruimtes op de begane grond, samen te voegen tot één bedrijfsruimte (v.v.o. circa 125 m2 totaal).
 
Acht high-end appartementen met diverse indelingsmogelijkheden (3- of 4 kamers), een woonoppervlakte van ca. 87 m2 en een pal op het zuiden gelegen buitenruimte van ca. 19 m2 met zicht over het water!

Een tweetal high-end penthouses, gelegen op de vijfde en zesde verdieping van het pand. De woonoppervlaktes bedragen 157 m2 en 162 m2 en beide penthouses zijn voorzien van een fantastisch dakterras op de zesde verdieping!

UITSTRALING:
Het feit dat het project ‘De Parel’ is genoemd, is niet zomaar uit de lucht gegrepen. De moderne vormgeving in combinatie met de lichte kleurstelling van de gevelplint maakt deze woontoren een lust voor het oog en een eyecatcher in de buurt.

DUURZAAMHEID:
Bij de realisatie van ‘De Parel’ staat de duurzaamheid van het pand en zijn woningen hoog in het vaandel. Zo is het pand onder andere voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, zonnecollectoren op het dak, Warmte-Terugwin installaties in de woningen, een luchtwarmtepomp en optimale isolatie. Dit alles zorgt voor een woning die volledig klaar is voor de toekomst en vanzelfsprekend beschikt over Energielabel A.

OMGEVING:
Woontoren ‘De Parel’ is gelegen op de kop van het Cruquius-eiland in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Vrij uitzicht over het Noorzeekanaal, maar precies gelegen in het luwe gedeelte. In de nabije omgeving bevinden zich tal van leuke café en restaurants, gelegen aan de fraaie wateren van de Entrepothaven. Verder kunt u voor alle dagelijkse voorzieningen terecht bij diverse winkels op loopafstand, of bij de bekende Dappermarkt in het bruisende centrum van Amsterdam-Oost.

De bereikbaarheid van de woning is vrijwel uitstekend te noemen. Met de auto bent u binnen een aantal minuten op de Ring A10 en tramlijn 7, waarvan de halte zich op vijf minuten lopen bevindt, brengt u de hele stad door! Het centrum van Amsterdam is daardoor binnen 10 minuten te bereiken.

PARKEREN:
In de parkeerkelder aangrenzend aan 'De Parel' bevinden zich in totaal tien parkeerplaatsen (optioneel te koop, waarbij de erfpachtcanon is afgekocht). Meer informatie hieromtrent verstrekken wij u graag in een persoonlijk gesprek.

DETAILS:
- Nieuwbouw (worden vrij op naam geleverd);
- high-end wonen aan het water;
- buitenruimtes aan het water en pal op het zuiden;
- meerdere indelingsvarianten;
- comfortabele plafondhoogte van ca. 2,80 meter;
- volledig voorzien van vloerverwarming en koeling;
- riante gemeenschappelijke binnentuin!
- optimaal geïsoleerd;
- voorzien van zonnecollectoren, luchtwarmtepomp, WTW-installaties;
- verwachte oplevering: Q3 2022.

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Naar overzicht